logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


17
Бер
2023

Зустріч зі старшокласниками Миколаївського ліцею № 60

     13 березня 2023 року викладачі кафедри германської філології філологічного факультету МНУ імені В. О. Сухомлинського провели зустріч зі старшокласниками Миколаївського ліцею № 60.

     Студентка 436 групи Юлія Грецишина розповіла про спеціальність «Середня освіта. Мова і література (англійська)», за якою навчається на філологічному факультеті, про своє навчання і студентське життя. На зустрічі продемонстрували відеовітання випускніків минулих років спеціальності «Середня освіта. Мова і література (англійська)», які успішно побудували свою кар’єру завдяки знанням англійської мови, що одержали в стінах рідного університету.

     Кандидат педагогічних наук, старший викладач О. Л. Щербакова і кандидат педагогічних наук, старший викладач І. В. Шевченко розказали про міжнародні зв’язки і співпрацю кафедри германської філології з закордонними вищими навчальними закладами та участь у міжнародних програмах. З метою самоперевірки чи готові учні до міжпредметного тесту з англійської мови, їм було запропоновано зареєструватися за посиланням, щоб вони самостійно змогли пройти пробний тест з англійської мови і встановити свій рівень знання англійської мови. Вже під час зустрічі деякі учні зареєструвались і одержали на електронну пошту посилання для самостійного виконання тесту.

     Старший викладач, кандидат філологічних наук У. Я. Баркарь запросила старшокласників на презентацію спеціальності «Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно)», що відбудеться 25 березня о 10.00.

     Дякуємо нашим шановним колегам Ю. В. Пашак і Н. В. Кравченко за приємну зустріч. Бажаємо вам і всьому педагогічному колективу Миколаївського ліцею № 60 здоров’я, натхнення у педагогічній діяльності і миру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*