logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


22
Бер
2023

Захід для абітурієнтів до Міжнародного дня щастя та Всесвітнього дня Землі

     20 березня 2023 року в межах роботи Центру профорієнтаційної роботи кафедри початкової та дошкільної освіти відбулася зустріч із абітурієнтами.

     Спікером виступила доктор педагогічних наук, професор О. Трифонова.

     Модератори заходу – здобувачі освіти вищої освіти спеціальності 012 «Дошкільна освіта» – К. Білоус, А. Шпильова та В. Семенова.

     Захід був присвячений Міжнародному дню щастя та Всесвітньому дню Землі. Студенти поділилися своїм розумінням щастя, пригадали найщасливіші моменти з дитинства й акцентували на тому, що «професія педагога – найцінніша; ранкові зустрічі з дітьми, можливість поринути у світ фантазії, проживати дитинство разом із дітьми в мирній країні – усе це додає щасливого сенсу їхньому життю»! Також ознайомили присутніх із лайфхаками «Виховуємо любов до Землі-годувальниці з дитинства». Лейтмотивом заходу були слова Василя Сухомлинського: «Покликання – це маленький паросток таланту, що перетворюється в міцне могутнє дерево на благодатному ґрунті працьовитості. Знайти своє покликання, утвердитися в ньому – це і є джерело щастя!».

     Запрошуємо абітурієнтів навчатися на спеціальності 012 «Дошкільна освіта» та 013 «Початкова освіта» Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*