logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


25
Бер
2023

Круглий стіл «Прагнемо миру!»

     24 березня 2023 року кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри початкової та дошкільної освіти Т. В. Філімонова зі студентами І курсу спеціальності 013 «Початкова освіта» провели круглий стіл «Прагнемо миру!».

     Мета заходу довести студентам необхідність збереження миру в усьому світі, показати масштаб небезпеки війни й можливості її запобігання; допомогти студентам усвідомити важливість зовнішньої політики української держави в зміцненні миру на планеті; розкрити взаємозв’язок участі у відстоюванні миру й готовності до захисту рідної землі; розвивати вміння аналізувати події, факти, історичні явища; формувати в студентів відчуття приналежності до України – мирної країни, усвідомлення вартості людського життя; виховувати почуття патріотизму, ціннісного ставлення до всіх держав, особистої відповідальності за мир у всьому світі.

     Нема на всій Землі бажанішого слова, ніж «мир», ненависнішого, ніж «війна». Мир! Це слово звучить по-різному на континентах Землі. Але скрізь воно означає прості й одвічні істини.

     У ХХІ столітті, слово «мир» для України стало дуже актуальним. Адже нині в нашій країні гинуть найкращі сини, справжні герої. Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*