logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


17
Кві
2023

Зустріч викладачів кафедри германської філології зі старшокласниками Миролюбівського ліцею Вознесенського району

     12 квітня 2023 року викладачі кафедри германської філології філологічного факультету МНУ імені В. О. Сухомлинського провели зустріч зі старшокласниками Миролюбівського ліцею Новомар’ївської сільської ради Вознесенського району.

     Під час зустрічі учням розказали про спеціальність «Середня освіта. Мова і література (англійська)», за якою вони можуть навчатися на філологічному факультеті, про міжнародні зв’язки і співпрацю кафедри германської філології з закордонними вищими навчальними закладами та участь у міжнародних програмах. Велику зацікавленість у майбутніх абітурієнтів викликали відеовітання випускніків минулих років спеціальності «Середня освіта. Мова і література (англійська)», які звернулися до учнів з порадами вивчати англійську мову. Випускники поділилися досвідом і звернули увагу на те, що змогли успішно побудували свою кар’єру завдяки знанням англійської мови, які вони одержали в стінах рідного університету.

     З метою самоперевірки готовності учнів до міжпредметного тесту з англійської мови, їм було запропоновано пройти пробний тест з англійської мови і встановити свій рівень знання англійської мови. У заході взяли участь кандидат педагогічних наук, доцент Л. С. Добровольська, кандидат педагогічних наук, доцент Т. І. Філіпп’єва, кандидат педагогічних наук, старший викладач О. Л. Щербакова, кандидат педагогічних наук, старший викладач І. В. Шевченко.

     Дякуємо шановній колезі Горінській Наталі Вікторівні за приємну зустріч. Бажаємо вам і всьому педагогічному колективу ліцею здоров’я, натхнення у педагогічній діяльності і миру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*