logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


19
Кві
2023

Відбувся заключний ІІ єтап всеукраїнського конкурсу «Учитель року» в номінації «Захист України»

     Студенти кафедри фізичної культури та спорту природничого факультету МНУ імені В. О. Сухомлинського ІІ, ІІІ, ІV курсів спеціальності 014 «Середня освіта (Фізична культура)», освітньо-професійної програми ОПП (Фізична культура, захист України) взяли участь в конкурсі «Майстер-клас» як слухачі-колеги, майбутні вчителі дисципліни «Захист України» та отримали досвіт від кращих учителів України.

     Присутні дізналися про особливості проведення теорії та методики викладання предмета «Захист України» з різних розділів програми «Захист України» для закладів середньої освіти 10-11 класів.

     Крім того, студенти прослухали та отримали практичні навички щодо викладання наступних тем в умовах дистанційного навчання:

  • Тренування у визначенні вихідних установок стрільби в умовах дистанційної форми навчання.
  • Навчання і стройове тренування учнів при вивченні стройових прийомів і руху без зброї в умовах дистанційної форми навчання.
  • Кібербезпека та протидії інформаційним складовим гібридної війни.
  • Правові та організаційні засади національного спротиву, основи його підготовки та ведення, завдання та повноваження сил безпеки та сил оборони з питань національного спротиву.
  • Тренування учнів у використанні сучасних засобів навігації при вивченні теми «Основи військової топографії» в умовах дистанційної форми навчання.
  • Оптимальний порядок підготовки найпростіших засобів індивідуального захисту органів дихання; способи, алгоритми їх виготовлення з підручних матеріалів. Особливість захисту в залежності від ПНО ЦЗ (потенційно-небезпечних об’єктів з позиції Цивільного захисту) регіону, населеного пункту.

 
     Організатори конкурсу, члени журі та конкурсанти подякували студентам МНУ імені В. О. Сухомлинського за роботу під час конкурсу, особливо відмітили найактивніших студентів:

  1. Ложенко Катерина, 343 група.
  2. Мельничук Ірина, 343 група.
  3. Філоненко Марина, 343 група.
  4. Алексеєнко Ілона, 343 група.
  5. Катюха Катерина, 443 група.
  6. Лукяненко Альона, 443 група.
  7. Дерепаско Микола, 213 група.
  8. Гайдаєнко Ірина, 213 група.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*