logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


20
Кві
2023

Серія вебінарів для майбутніх економістів

     Студенти ІІІ курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» Нестерова Дар’я, Сердюкова Олена та Божецька Катерина взяли участь у заходах Economic Career Way, що були анонсовані компанією «UGEN» як серія вебінарів для майбутніх економістів. У рамках проекту проводилися тренінги та вебінари від таких компаній: «KPMG», «ProCredit Bank», «Deloitte», «Baker Tilly» «PwC» т. і.

     Учасники проекту дізналися багато нового про ринок кар’єрних можливостей та здобули технічні навички, що будуть корисними у роботі майбутніх економістів. Відвідавши вебінари, студенти почули багато цікавої інформації та навчилися новому, а саме: працювати з екселем, правильно психологічно готуватися до співбесіди, обрати собі наставника та вміти будувати з ним плідне робоче спілкування та отримувати від своєї роботи по максимуму. Також було багато тренінгів з аналізу фінансової звітності.

     Студенти відзначають, що тренінги відкрили нові аспекти економічної кар’єри як у банках, так і на підприємствах; важливі та необхідні напрями розвитку у просуванні кар’єрною драбиною та підготовці до співбесіди.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*