logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


19
Кві
2023

Акція «Нагодуй тварин у зоопарку»

     Українці вражають своєю щирістю, відданістю, любов’ю до тварин. На превеликий жаль, під час війни страждають не тільки люди, а й брати наші менші. Всіх нас вразили кадри, як українці рятували своїх улюбленців з місць воєнних дій.  Сьогодні допомоги потребують не тільки домашні улюбленці, а і дикі тварини у Миколаївському зоопарку (@rk_nikolaev) та інших зоопарків, заповідників України.

     Традиційно студенти та викладачі спеціальностей 013 «Початкова освіта» та 012 «Дошкільна освіта» підтримують та допомагають Миколаївському зоопарку.

     18 квітня на кафедрі початкової та дошкільної освіти Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського було проведено акцію «Нагодуй тварин у зоопарку». Ініціатором акції виступила завідувачка кафедри початкової та дошкільної освіти доктор педагогічних наук, професор С. І. Якименко. До акції долучилися викладачі, студенти університету та всі небайдужі.

     Висловлюємо подяку працівникам супермаркету «Сільпо» за небайдужість та допомогу у виборі якісних продуктів.

     Насправді, кожен з нас може допомогти Миколаївському зоопарку. Знайдіть благодійні сайти допомоги тваринам та пожертвуйте  кошти на допомогу тваринам або відкрийте збір самостійно та розмістіть інформацію у соціальних мережах, придбайте квіток онлайн.

     Приєднуйтеся до нас. Не будьте байдужими, підтримайте тварин, вони потребують вашого піклування.

     Віримо в нашу Перемогу. Все буде Україна!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*