logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


23
Кві
2023

День Землі

     Щорічно 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі – свято любові та турботи про нашу спільну домівку. В цей день проводяться різні заходи, щоб спонукати людей бути уважнішими до тендітного і вразливого довкілля планети Земля. Також «День Землі» — громадянська ініціатива, відкрита для приєднання будь-яких людей, груп і організацій. Є два основні періоди проведення Днів Землі – у березні (ближче до весняного рівнодення) і Міжнародний день Матері-Землі – 22 квітня. По всьому світу люди висаджують дерева, прибирають парки, сквери та водойми.

     Студенти спеціальностей 012 «Дошкільна освіта» та 013 «Початкова освіта» беруть активну участь у природоохоронних заходах. На території університету розташований прекрасний ландшафтний парк. Під керівництвом завідувача кафедри початкової та дошкільної освіти, професора С. І. Якименко в ньому було висаджено яблуневий сад матері до 100-річчя Миколаївського національного університету, який зараз вже дає свої плоди, а також створені алея казок та розарій. Всю цю красу плекають і підтримують в порядку технічні працівники університету.

     Для України сьогодні, як ніколи, актуальними є питання миру, захисту своєї землі, своїх людей та довкілля, що страждають від російських окупантів. На території прекрасного парку висаджено смереку, як символ незламності нашого університету. Ми обов’язково збережемо наш дім та багату українську природу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*