logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


967 ДЕНЬ ВІЙНИ


05
Тра
2023

Патріотичний захід для абітурієнтів «Україна – територія гідності та свободи»

     3 травня 2023 року в ході засідання Центру профорієнтаційної роботи кафедри початкової та дошкільної освіти відбувся патріотичний захід для абітурієнтів «Україна – територія гідності та свободи». Спікери заходу: студенти ІІІ курсу спеціальності 013 «Початкова освіта», куратор доцент А. А. Тимченко.

     Україна… У світі немає більш волелюбного народу, ніж український,  якому довелось не одне століття виборювати право жити у вільній і незалежній державі, боротись за споконвічні цінності – Гідність і Свободу. Шукаючи Європу, ми знайшли Україну. Зміни відбулася не лише в політичному житті країни, а й у нас самих, у нашій свідомості.

     Україна – це територія гідності і свободи! Вчімося бути свідомими громадянами своєї, європейської України та з гідністю представляти її за межами нашої держави.

     На заході були присутні викладачі кафедри, студенти спеціальностей «Початкова освіта» та «Дошкільна освіта», а також учні шкіл Миколаївської області. По завершенню заходу абітурієнти мали можливість задати всі нагальні питання щодо вступу та залишити свої координати для майбутньої тісної співпраці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*