logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


08
Тра
2023

«Пам’ятаємо минуле заради майбутнього»: до Дня пам’яті та примирення

     Щороку 8 травня світова спільнота вшановує пам’ять тих, хто поліг у бою, захищаючи рідну землю під час Другої світової війни. Особливо чуттєвим День пам’яті та примирення є сьогодні, коли росіяни щодня атакують українські міста, в тому числі, наш незламний, рідний Миколаїв.

     Мир та свобода – це найважливіші цінності, які ми повинні берегти та захищати. З такими словами до студентів звернулася Олена Гуріна під час виховного заходу на тему: «Пам’ятаємо минуле заради майбутнього». Поки ми пам’ятаємо – ми непереможні. Попри важкі часи, в моменти навчання під час ракетних обстрілів, перебуваючи поруч із зруйнованими житловими будівлями та об’єктами інфраструктури, ми віримо, що зовсім скоро настане наш День Перемоги і ми зможемо щасливо і вільно жити в своїй країні!

     Ця сумна врочиста подія ще одна можливість пережити відчуття гордості за український народ, згадати його патріотичні подвиги у боротьбі з нацизмом.

     Хоч в Україні досі триває війна, ми віримо, що переможе той, хто чистий серцем і душею, хто дійсно захищає свою Батьківщину, як і 78 років тому. Борітеся й поборете!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*