logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


21
Тра
2023

20 травня – День банківських працівників!

     Щороку 20 травня в Україні з професійним святом вітають банківських працівників.

     Ефективна робота банків сьогодні – це величезна праця, знання, досвід банківських працівників – економістів, операціоністів, менеджерів, адміністраторів, касирів. Упродовж багатьох років банківська система довела, що соціально-економічні здобутки країни неможливі без її ефективного розвитку. Високий професіоналізм, працездатність та компетентність банківських працівників є важливою складовою майбутнього динамічного розвитку та фінансового благополуччя України.

     До Дня банківського працівника викладачем фінансово-економічних дисциплін коледжу А. О. Подгорною було проведено онлайн-захід, участь у якому взяли студенти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» І та ІІІ курсів. Під час проведення заходів обговорили важливість цієї професії, особливо в воєнний час; окреслили основні плюси і мінуси професії. Наголосили на важливих якостях банківського працівника: уважність, відповідальність, цілеспрямованість, ініціативність, готовність до самоосвіти; оперативність, здатність швидко знаходити правильні рішення; зібраність, чіткість при виконанні професійних обов’язків, дисциплінованість; ощадливість, комунікабельність; знання психології. Студенти  мали змогу проявити себе: готували доповіді про цікаві факти з банківської справи та  позмагались у грі на платформі Kahoot.

     Також відвідали вебінар від НБУ на тему: «Просто про банки та банківську систему України» в рамках освітнього проєкту «Фінансова оборона. Професія банкір», ініційованого Національним банком з банками України та Міністерством освіти і науки України.

     Вітаємо студентів коледжу, які навчаються за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» і маємо надію, що вони будуть тими, хто допоможе забезпечити фінансову стабільність України!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*