logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


19
Чер
2023

Захист звітів з виробничої практики фахових молодших бакалаврів зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського»

     Практична підготовка здобувачів фахової передвищої освіти є обов’язковою компонентою освітньо-професійної програми «Фінанси, банківська справа та страхування» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського». Вона спрямована на закріплення теоретичних знань, отриманих студентами під час навчання, набуття і вдосконалення фахових компетентностей.

     Підсумковим етапом проходження виробничої практики є захист звіту з практики. Не дивлячись на складність організації практичної підготовки в умовах воєнного стану, студенти ІІІ курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського» під керівництвом викладача Подгорної А. О. успішно завершили проходження виробничої практики і 16 червня 2023 року успішно захистили свої звіти.

     Студенти проходили практику:

     – на базі фінансово-економічних відділів обраних підприємств;

     – онлайн-практику в Приватбанку https://practice.privatbank.ua.

     Під час проходження практики на підприємствах студенти дослідили джерела фінансування діяльності та надали відповідну оцінку ефективності їх використання. Особлива увага була приділена оцінці фінансових результатів діяльності та виокремленню основних чинників, які впливають на прибутковість суб’єктів господарювання.

     Під час проходження онлайн-практики в Приватбанку студенти повністю виконали Програму практики, виконавши всі практичні завдання від банку. Результатом успішно пройденої Програми практики банку стали сертифікати, що відповідають рівню підготовки «Спеціаліст з просування банківських продуктів 1-го рівня». Кращі студенти-практиканти, які набрали за підсумками практики не менше 90 балів, будуть зараховані до кадрового резерву ПриватБанку, що дає гарантію працевлаштування у банку після завершення навчання.

     Під час захисту звітів здобувачі освіти відповідали на питання щодо організації роботи і напрямів діяльності баз практики, особливостей побудови їх організаційної структури, переліку операцій та послуг, показників фінансово-господарської діяльності та висловлювали пропозиції щодо їх підвищення.

     Вітаємо всіх студентів з успішним захистом та бажаємо їм натхнення, нових творчих та наукових звершень!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*