logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


23
Чер
2023

Колектив кафедри початкової та дошкільної освіти Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського отримав диплом лауреата конкурсу «Благодійна Миколаївщина – 2022»

     16 червня 2023 року у приміщенні Миколаївського академічного художньо-драматичного театру відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та лауреатів регіонального конкурсу «Благодійна Миколаївщина – 2022». До участі в конкурсі «Благодійна Україна – 2022»: «Благодійність на захисті України» було надіслано 94 заявки. Національна експертна рада визначила переможців відповідно до 6-ти номінацій: «Місцева доброчинність», «Регіональна доброчинність», «Колективне волонтерство», «Молодіжні доброчинні ініціативи», «Доброчинність неурядового сектору», «Доброчинність у соціальній сфері».

     У межах конкурсу колектив кафедри початкової та дошкільної освіти Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського посів ІІІ місце в номінації «Колективне волонтерство» та отримав диплом лауреата конкурсу «Благодійна Миколаївщина – 2022».

     Відзнака «Ангел добра» та дипломи регіональних переможців – це  перемога добра, благодійності, підтримки та довіри у складний час широкомасштабного вторгнення росії в Україну. Миколаївщина вистояла минулого року. Цьому сприяли як ЗСУ, так і місцеві волонтери та мешканці міста. Це спільна перемога багатьох людей, які у складні часи об’єднались для підтримки та боротьби.

     Дякуємо Якименко С. І., Тесленко С. О., Морозан О. О., Трощенковій М. Ю. та колективу кафедри початкової та дошкільної освіти, а також всім хто був та продовжує бути поруч за небайдужу громадянську позицію та допомогу в наближені до перемоги!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*