logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


24
Чер
2023

Кваліфікаційний іспит зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування»

     Студенти ВСП «Фаховий коледж МНУ імені В. О. Сухомлинського» спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа і страхування» 21 червня 2023 року успішно склали кваліфікаційний іспит за фахом.

     Кваліфікаційний іспит зі спеціальності – перший крок підтвердження своїх професійних компетентностей. Екзамен почався урочисто, з промови Голови екзаменаційної комісії Данік Н. В., кандидата економічних наук, доцента, в. о. завідувача кафедри економіки, менеджменту та фінансів МНУ імені В. О. Сухомлинського та Вдовиченко Р. П., в. о. директора коледжу.

     Екзаменатори:
     1. Бірковська Ірина Сергіївна, голова циклової комісії технічного напряму підготовки, викладач фінансово-економічних дисциплін коледжу;
     2. Подгорна Алла Олександрівна, викладач фінансово-банківських дисциплін коледжу.

     Проведення іспиту відбувалось за допомогою платформи відеоконференцій Zoom та включало дві частини: теоретичну та практичну (розв’язання комплексної фінансово – економічної задачі з фахових дисциплін). Екзамен відбувся в діловій і доброзичливій атмосфері. Екзаменаційна комісія відмітила достатньо високий рівень знань та професійних компетентностей усіх студентів, їх уміння самостійно аналізувати практичні проблеми та формувати правильні кроки для їх вирішення, активно використовувати набуті знання у своїй професійній діяльності, здатність розв’язувати фахові задачі та практичні фінансові проблеми.

     Екзаменаційна комісія привітала випускників та особливо відмітила таких студентів: Конохову Любов, Гаркушу Богдана, Голуб Сніжану, Клеветенко Анастасію, Гончарову Ольгу, Снєгур Анну та Ямпольську Каріну.

     Тож вітаємо наших випускників з успішним закінченням навчання в коледжі в таких складних умовах! Мирного вам неба, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання! Всі викладачі сердечно бажають вам оптимізму, наполегливості, не зупинятися на досягнутому, продовжувати освіту за покликом, вдалого працевлаштування, успіхів на професійному шляху в нашій рідній Україні!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*