logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


23
Чер
2023

Перемога у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

     22 червня здобувач освіти ІV курсу спеціальності 073 «Менеджмент» Малогон Андрій взяв участь у підсумковій науково-практичній конференції Всеукраїнського інтелектуального змагання серед студентів, які навчаються за спеціальністю 073 «Менеджмент», переміг у цьому конкурсі та був нагороджений дипломом І ступеню.

     Андрій підготував конкурсну роботу на тему: «Молодь у менеджменті повернення та інтеграції ветеранів після війни» під керівництвом к. е. н., доцента Данік Н. В. та вкрай успішно захистив її під час виступу на підсумковій конференції:

     СЕКЦІЯ 5. МЕНЕДЖМЕНТ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА.

     МОЛОДЬ І МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ: РОЛЬ МЕНЕДЖМЕНТУ У ПОВЕРНЕННІ ТА ІНТЕГРАЦІЇ ПІСЛЯ ВІЙНИ.

     Голова секції: Микитюк Петро Петрович, д. е. н., професор кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу Західноукраїнського національного університету.

     Секретар секції: Данчева Олена Миколаївна, викладач кафедри менеджменту організацій Одеського національного економічного університету.

     Член галузевої конкурсної комісії: Москалюк Ганна Олександрівна, к.е.н., доцент кафедри менеджменту організацій Одеського національного економічного університету.

     Дякуємо організаторам та учасникам конкурсу за плідну роботу. Вітаємо нашого переможця Андрія Малогона та наукового керівника Наталю Данік з перемогою у конкурсі!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*