logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


02
Лип
2023

Модернізація навчання іноземних мов із застосуванням інформаційних та комунікативних технологій

     Протягом червня, з 12 по 29, проходять семінари організовані учасниками проєкту MultiEd Erasmus Plus «Розвиток потенціалу вчителів іноземних мов як шлях до багатомовної освіти та євроінтеграції України / MultiEd».

     Загалом буде проведено 36 воркшопів присвячених питанням предметно-мовного інтегрованого навчання, модернізації освітніх професійних програм, впровадження принципів багатомовної освіти в Україні, діджиталізації освітнього процесу у ЗВО та ЗЗСО. Кількість учасників – викладачів ЗВО м.Миколаєва та вчителів відповідно Миколаєва та Миколаївської області, які беруть участь у воркшопах складає біля 80 осіб.

     Викладачі кафедри германської філології, члени команди MultiEd МНУ Тетяна Мироненко, Леся Добровольська, Вікторія Баркасі, Тетяна Мороз, Ірина Шевченко, Олена Щербакова, Світлана Нікіфорчук приймають безпосередню участь в організації та проведені воркшопів від МНУ. Учасники діляться знаннями та доробками в галузі підготовки фахівців іноземної мови за визначеною тематикою семінарів. Не менш активну участь у проведені воркшопів взяли студенти ОР «Магістр» спеціальності 014.021 «Мова і література (англійська)» – Олена Ляхвацька, Ангеліна Мосолова та Ірина Рижкова, які продемонстрували ґрунтовні знання з сучасних методів навчання іноземних мов набутих в університеті та завдяки участі у міжнародних грантах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*