logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


24
Лип
2023

ЗАПРОШУЄМО АБІТУРІЄНТІВ ДОЄДНАТИСЯ ДО ДРУЖНЬОГО КОЛЕКТИВУ МИКОЛАЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ В. О. СУХОМЛИНСЬКОГО

     Цьогоріч Миколаївському національному університету імені В. О. Сухомлинського виповнюється 110 років із дня заснування. За більш ніж вікову історію один із найстаріших ЗВО Миколаївської області пройшов складний, однак цікавий шлях розвою і змін, дав путівку в життя близько 70-ти тисяч висококваліфікованих фахівців.

     Кожен із вас, шановні абітурієнти, може стати частиною нашої дружньої сім’ї вже сьогодні. Запрошуємо вас до кагорти студентів-філологів, які в межах реалізації проєктів ТЕМПУС, Erasmus+ упродовж уже шести років навчаються та стажуються в провідних закордонних закладах освіти (м. Бірмінгем, Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії, Німеччина), здобувають освіту за програмою подвійних дипломів (м. Ченсттохова, Польща).

     Ми будемо раді бачити вас у команді єдиної випускової кафедри спеціальної освіти на Миколаївщині, що здійснює підготовку фахівців, які успішно працюють на посадах логопеда, дефектолога, вихователя, асистента вчителя в закладах дошкільної та загальної середньої освіти, інклюзивно-ресурсних центрах, закладах дошкільної та загальної середньої освіти з інклюзивним навчанням.

     Разом із кафедрою музичного мистецтва ви можете полинути в прекрасний світ музики, адже понад півстоліття спеціальність «музичне мистецтво» радує миколаївців та гостей міста виступами хорових та інструментальних колективів: ансамблю народних інструментів, гітарного ансамблю, оркестру, хорового колективу «Барви» – переможця та лауреата низки міжнародних конкурсів.

     Узяти участь у майстер-класах, методичних семінарах, нетворкінгах, воркшопах, тренінгах разом із вихователями ЗДО та вчителями початкових класів ви матимете можливість на базі лабораторії методик дошкільної та початкової освіти, що відповідає усім вимогами НУШ.

     Ви прагнете долучитися до експедиції городища «Дикий Сад», о. Березань, с. Ольвія – станьте частинкою кафедри історії, на базі якої успішно функцією науково-дослідна лабораторія археології та модерної історії Півдня України.

     Запрошуємо вас до команди STEM-центру, в студіях якого активно працюють STEM-майданчики: Майстер STEM, STEM-бліц, фестиваль цікавої науки «Молодіжна хвиля»; долучайтеся до відкритого освітнього проєкту Крок до науки: «Дитячо-юнацький експериментаріум» і «Цікава наука-Online».

     Ми будемо горді побачити наших першокурсників у складі кафедри фізичного виховання і спорту, які зможуть достойно представити Україну на Олімпійських іграх, чемпіонатах та кубах світу та Європи, міжнародних змаганнях із різних видів спорту.

     Після другого року навчання кожен/кожна з вас матиме можливість вступити до кафедри військової підготовки та пройти військову підготовку за програмою офіцера запасу, командира механізованого та командира аеромобільного взводу.

     Із метою вдосконалення рівня якості надання освітніх послуг та для забезпечення безпосередньої взаємодії з потенційними роботодавцями до викладацької діяльності в університеті залучаються експерти освітньої галузі, професіонали-практиктики та стейкхолдери. Зустрічі з ними не тільки підвищують науково-методичний рівень здобувачів освіти, а є переконливим щаблем до працевлаштування випускників ЗВО.

     Наразі ми готові працювати як у дистанційному режимі, так й у форматі офлайн. Обладнано навчальні аудиторії, функціює спортивна зала, гуртожиток.

     З інформацією про університет та Правила прийому можна ознайомитися за покликанням: http://mdu.edu.ua/. На базі університету (каб. № 02.202) працює консультаційний центр, де вам нададуть кваліфіковану допомогу у вирішенні проблем, що можуть виникнути в процесі створення електронного кабінету та поданні електронних заяв.

     Шановні абітурієнти! Запрошуємо вас доєднатися до дружнього колективу Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського.

     https://novosti-n.org/ua/news/Zaproshuyemo-abituriyentiv-doyednatysya-do-druzhnogo-kolektyvu-Mykolayivskogo-naczionalnogo-universytetu-imeni-V-O-Suhomlynskogo-272526

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*