logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


26
Лип
2023

Онлайн-платформа для профорієнтаційного тестування «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа»

     Удосконалюючи свої послуги та забезпечуючи доступ до якісної професійної підтримки для населення, Державним центром зайнятості було придбано ліцензію на веббазовану платформу для онлайн-профорієнтаційного тестування “МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа” (www.myprofession.com.ua) .

     Найбільш значущою перевагою цієї платформи є її зручність. Здійснюючи діагностику онлайн, клієнти можуть складати тести в будь-який зручний для них час та місце, не обмежуючись годинами роботи офісів або консультаційних центрів.

     Підтримка розширених рекомендацій є ще однією перевагою цієї платформи. Пройшовши всі тести, користувач отримує не тільки результати, але і комплексні рекомендації, які можуть бути дуже корисними при виборі майбутньої професії або переорієнтації у кар’єрі.

     Також слід зазначити, що ця платформа використовує комплексний підхід до тестування, орієнтуючись на три основних фактори: професійну мотивацію, структуру інтелекту та психологічні схильності. Такий підхід дозволяє збільшити точність діагностики та допомагає краще зрозуміти потреби та бажання кожного клієнта.

     Тестування можна проходити як самостійно, так і за допомогою фахівця служби зайнятості, який надає спеціальний код для входу на платформу. На онлайн-ресурсі є покрокова інструкція щодо проходження тестів. У кожному структурному підрозділі обласного центру зайнятості визначені відповідальні фахівці, які надають консультації для молоді за результатами проведеної діагностики

     Завдяки такій онлайн-платформі, люди можуть здійснювати свій кар’єрний розвиток з упевненістю та на підставі об’єктивної оцінки своїх здібностей та інтересів.

Інформація про фахівців Миколаївської обласної служби зайнятості, які консультують по використанню веббазованої платформи для онлайн-профорієнтаційного тестування «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*