logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


02
Сер
2023

Завершився прийом заяв від вступників на бакалаврат

     Прийом заяв від абітурієнтів на бакалаврат завершився 31 липня о 18:00. 1 серпня вступники мали змогу перевірити статус своїх заяв у особистому кабінеті. Заяви зі статусом «Допущено до конкурсу» на бюджет і «Допущено до конкурсу (навчання за кошти фізичних і юридичних осіб)» на контракт будуть розглядатися в конкурсному відборі.

     5 серпня абітурієнти дізнаються, чи отримали вони рекомендацію на навчання на бюджетні місця. Якщо заява отримає рекомендацію на бюджет, статус зміниться на «Рекомендовано до зарахування». Такі абітурієнти повинні виконати вимоги для зарахування до 18:00 8 серпня. Кожен абітурієнт може отримати лише одну рекомендацію на бюджет. Ті, хто відмовиться від рекомендації або не виконає вимоги до зарахування вчасно, не отримають бюджетного місця в 2023 році.

     Ті, хто не отримають рекомендацію на бюджет 5 серпня, залишаться зі статусом «Допущено до конкурсу» і автоматично братимуть участь у конкурсі на контракт. Абітурієнти, які отримають рекомендацію на контракт, побачать статус «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних і юридичних осіб)» напроти заяви. У такому випадку у абітурієнтів є час виконати вимоги для зарахування до 12:00 15 серпня. Прийом оригіналів документів на контракт триватиме до 31 серпня.

     Рейтингові списки вступників будуть опубліковані на сайті Інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*