logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


23
Сер
2023

Вітання в. о. ректора МНУ імені В. О. Сухомлинського Будака Валерія Дмитровича із Днем Незалежності України

     Шановні колеги, студенти та співробітники університету!

     Від щирого серця вітаю вас з Днем Незалежності України! Сьогодні, коли наша країна переживає найскладніші випробування, ми гуртуємося разом, щоб віддати шану нашій незалежності, відвазі та героїзму тих, хто бореться за неї на передовій!

     Росія оголосила Україні війну, під час якої наш університет зазнав великих збитків через пошкодження будівель. Але завдяки злагодженості колективу та зусиллям студентів нам вдалося не тільки відновити частину приміщень, а й без перерви продовжити навчальний процес.

     Нам вдалося пережити тяжкі часи, коли ворог намагався підірвати нашу віру у незалежність. Але ми не скорилися, а навпаки, зібрали всі сили, щоб підтвердити свою відданість і силу духу.

     День Незалежності цього року є особливим, адже ми відзначаємо його разом з важливими ювілейними датами – 110-ю річницею від дня заснування нашого університету та 105-ю річницею від дня народження Василя Олександровича Сухомлинського!

     Нехай цей День Незалежності принесе нам всім нові звершення, натхнення, добробут, щастя та Перемогу! Спільно ми крокуємо вперед, робимо внесок в розвиток освіти, науки та суспільства. Нехай наш колектив буде прикладом об’єднання та сили, а наша діяльність буде світлим відображенням цінностей, які ми захищаємо!

З повагою
та найкращими побажаннями                                                                                                        в. о.  ректора В. Д. Будак

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*