logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


25
Сер
2023

Онлайн захід: «Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!»

     У межах програми «Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес» громадська організація «Маріупольська Спілка Молоді» проводить підготовку до онлайн заходу «Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!», що відбудеться 30 серпня 2023 року в форматі онлайн з 11:00 до 14:00.

     Захід передбачає ознайомлення молоді та мешканців всієї країни з провідними українськими та міжнародними підприємствами – презентація напрямків діяльності підприємств, ознайомлення з умовами та критеріями працевлаштування, проходження співбесід з представниками HR-відділів компаній-учасників онлайн заходу «Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!».

     Захід складається з двох частин:

     Основний захід – презентація напрямків діяльності потенційних українських та міжнародних компаній-роботодавців для учасників, висвітлення умов працевлаштування, тощо (презентація представника компанії до 10 хвилин).

     Паралельний захід – проходження співбесіди з представником HR-відділу. Попередньо реєструючись на захід, учасник або учасниця може обрати з переліку компанію, до якої бажає працевлаштуватись. Ми надамо список потенційних претендентів на проходження співбесіди HR-спеціалісту компанії-учасника заздалегідь, для ознайомлення з кандидатами та відбору найбільш відповідних кандидатур.

     Впродовж реалізації проєкту висвітлюватимуть новини щодо можливостей працевлаштування та розміщувати актуальні відкриті вакансії компаній-учасників на офіційній сторінці Маріупольської Спілки Молоді у соціальній мережі facebook.

     Покликання для реєстрації: https://forms.gle/fVCbba5JrYYL5V5t9.

     Контактна особа – керівниця напрямку «Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!»: Юлія Педаш, тел. +38 (096) 656 64 11

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*