logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


28
Сер
2023

Онлайн Захід для Першокурсників!

     В Миколаївському національному університеті імені В. О. Сухомлинського відбувся особливий захід. Символічно, що він був проведений на День Незалежності України – 24 серпня 2023 року, та став способом поєднати патріотичні почуття та важливий життєвий крок для молодих студентів.

     Подія, організована кафедрою початкової та дошкільної освіти, відбулася у віртуальному просторі за допомогою платформи Zoom та стала незабутньою пригодою для першокурсників спеціальностей 012 (Дошкільна освіта) та 013 (Початкова освіта).

     Організатором цієї події виступила завідувачка кафедри Якименко Світлана Іванівна. Завдяки її старанням, першокурсники отримали можливість відчути себе присутніми у стінах університету.

     До заходу долучилися й студенти 4 та 5 курсів, які разом з кураторами Т. А. Лісовською, А. А. Тимченко, та Т. М. Білявською, поділилися своїм досвідом та запросили молодших колег доєднатися до Центру Волонтерської діяльності кафедри початкової та дошкільної освіти. Цей захід був набагато більше, ніж просто віртуальною зустріччю студентів, адже його весь час супроводжувала атмосфера співпраці та обміну знаннями.

     Подія виділилася тим, що першокурсники не лише слухали виступи, а й активно брали участь у заході. В рамках святкування Дня Незалежності студенти декламували вірші різних українських авторів, об’єднані спільною тематикою свята.

     Яскравою частиною заходу стала екскурсія музеєм історії університету, яку провів керівник музею О.П. Хаєцький. Молодим студентам відкрилися ключові етапи 110-літньої історії навчального закладу, в якому вони здобуватимуть вищу освіту.

     Ця подія не просто запам’ятовується, а й залишає за собою важливі роздуми та спогади в серцях студентів. Вона відкрила двері до освіти та відповідальності, а також стала своєрідним початком нового розділу в житті молоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*