logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


04
Вер
2023

Посвята першокурсників МНУ імені В. О. Сухомлинського 2023

     1 вересня 2023 року відбулася урочиста посвята в студенти першокурсників Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського. Зустріч проходила на онлайн-платформі Zoom. Та розпочалася о 9:00 з привітального виступу доктора технічних наук, професора, член-кореспондента НАПН України, в. о. ректора Будака Валерія Дмитровича.

     На наступному етапі студенти зустрілися з доктором історичний наук, доцентом кафедри історії Д. В. Нефьодовим для проведення першої лекції на тему «МНУ імені В. О. Сухомлинського: незламність поступу».

     Після завершення лекції студенти вирушили на унікальну екскурсію «Через терни до зірок», присвячену 110-й річниці заснування університету та 105-й річниці від дня народження В. О. Сухомлинського.

     Перша локація – музей історії університету, де керівник музею, кандидат історичних наук, доцент О. П. Хаєцький ознайомив першокурсників з експонатами.

     Далі студенти подорожували коридорами навчального закладу та відвідали кабінети деканатів. Екскурсія продовжилася у дворі університету. На наступних локаціях здобувачі освіти мали змогу ознайомитися з Обсерваторією та загадати бажання біля Скелі бажань.

     Гуртожиток став наступною важливою зупинкою, де першокурсники дізналися більше про своє майбутнє житло та мали можливість поставити запитання, що їх цікавлять.

     Завершальною точкою події стала подорож до музею археології.

     Після заходу першокурсники доєдналися до онлайн зустрічей з деканами своїх факультетів, завідувачами кафедр та науково-педагогічними працівниками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*