logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


05
Вер
2023

ОГОЛОШЕННЯ про додатковий набір!

     Шановні абітурієнти, приймальна комісія Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського звертає Вашу увагу на те, що в період з 13 вересня до 20 вересня оголошено додатковий набір на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб (контракт):

  • для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти та освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста;
  • для здобуття освітнього ступеня магістра на основі освітнього ступеня бакалавра, освітнього ступеня магістра, освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста.

 
     Бажаючим вступити необхідно до 20 вересня (включно) зареєструвати електронний кабінет вступника та подати електронну заяву для вступу (https://cabinet.edbo.gov.ua/login/register)!!! Вступні випробування будуть проходити 21 та 22 вересня.

     Якщо прізвище вступника в паспорті і в документі про освіту різне (відбулася зміна прізвища), то перед реєстрацією електронного кабінету вступника необхідно звернутися до приймальної комісії для зміни прізвища в базі ЄДЕБО і лише після цього реєструвати електронний кабінет і подавати заяву.

     Консультацію щодо можливості вступу за додатковим набором можна отримати за телефонами: (0512) 76-89-99, 050 157-51-31.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*