logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


15
Вер
2023

Практичне заняття майбутніх фахівців з англійської лінгвістики Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського

     13 вересня студенти-магістри 646 групи – Олена Ляхватська та Денис Петриченко, майбутні фахівці з англійської лінгвістики, під час проходження виробничої практики в ЗВО провели заняття зі студентами п’ятого курсу, присвячене 110-ій річниці заснування Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського – його витокам, традиціям та перспективам подальшого відновлення та розвитку.

     Значну увагу студенти приділили перспективі подальшої європейської інтеграції університету та освіти загалом, а також реформуванню вищої освіти в рамках Болонського процесу. Важливим було відзначити, що університет вже має певний досвід у міжнародних зв’язках: він став членом Великої хартії університетів (Magna Charta) у вересні 2008 року та вступив до Європейської Асоціації науки і освіти в січні 2009 року. Зараз відбувається активний розвиток співпраці викладачів та студентів з іноземними партнерами (Франції, Німеччини, Великої Британії, Болгарії, Узбекистану, Ірландії, Фінляндії), що включає в себе спільну публікаційну діяльність у наукових виданнях, таких як Scopus та Web of Science. Також відзначено успішну участь в міжнародних програмах, зокрема Еразмус+ та Горизонт-2020.

     Важливим результатом заходу була зацікавленість всіх студентів у подальшому навчанні та участі у міжнародних проектах та програмах, спрямованих на розвиток Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*