logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


19
Вер
2023

МНУ імені В.О. Сухомлинського: 110 років славетної історії!

     18 вересня 2023 року викладачі кафедри германської філології Р.В. Майборода, О.Є. Дем’яненко та Л.В. Айзікова спільно зі студентами 236 групи запросили студентів-першокурсників філологічного факультету та майбутніх абітурієнтів на проведену англійською мовою онлайн-зустріч з нагоди 110-ої річниці заснування Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського.

     Учасники заходу дізнались про історію та здобутки університету, його випускників і науковців, які заклали основи сучасного обличчя МНУ імені В. О. Сухомлинського як однієї з найвпізнаваніших науково-освітніх інституцій регіону. До того ж, університет – це неповторні й унікальні особистості, які зберігають його минуле, творять його сучасність і закладають підґрунтя для його майбутнього.

     Університет вже понад століття примножує багаторічні академічні традиції національної освіти й науки, водночас формує нові принципи й стандарти сучасної європейської освіти. Наша Alma Mater щоденно утверджує свою головну місію – збагачення світу знаннями, творення академічної свободи, зміцнення засад відкритості, як визначальних принципів організації життєдіяльності університету.

     Безумовно, як зазначили учасники заходу наприкінці: «Історія нашого навчального закладу, Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського, дає змогу, пам’ятаючи про минуле, дивитися у майбутнє».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*