logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


20
Вер
2023

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ПРИБИРАННЯ в МНУ імені В. О. Сухомлинського у 2023 р.

     Сучасне життя в Україні, на жаль, супроводжується постійними труднощами у повсякденному існуванні. Незважаючи на власні проблеми, такі як важка економічна ситуація, фінансові труднощі і погіршення морального стану, ми не повинні забувати про наше оточення. Наше навколишнє середовище потребує більш турботливого ставлення, ніж будь-коли. Часті лісові пожежі, повені, детонація мін і інші природні катастрофи залишають наслідки на багато років. Саме тому дні, присвячені екологічній безпеці, такі як Всесвітній день прибирання, стають особливо важливими.

     Не залишились осторонь від цієї проблеми і студенти Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського. Головною метою нашої ініціативи було формування культури чистоти, правильного оброблення відходів та відповідального споживання ресурсів серед наших громадян. Ми об’єднали зусилля для збереження екологічного майбутнього.

     16 вересня о 14:00 в обсерваторії імені Каліненкова Н. Д. МНУ імені В. О. Сухомлинського та на прилеглій до неї території відбулося прибирання. У ньому взяли участь студенти природничого, філологічного та педагогічного факультетів. Представники різних спеціальностей, курсів, зокрема, випускники університету об’єдналися в одну команду заради підтримки і відновлення українського довкілля.

     Важливо зазначити, що у зв’язку з воєнним станом, всі учасники отримали інструктаж щодо техніки безпеки та були попереджені про необхідність в разі сигналу тривоги негайно спускатися в укриття. Ми дотримуємося політики нерозголошення адреси та часу проведення заходу на публічних інформаційних ресурсах, і всі повідомлення у соціальних мережах публікуються не раніше ніж через 2 години після його завершення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*