logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


20
Вер
2023

Підвищення кваліфікації!

     Викладач фінансово-економічних дисциплін коледжу Алла Подгорна успішно завершила підвищення кваліфікації, пройшовши навчальний курс «Зміцнення викладання та організаційного управління в університетах» на освітній платформі Prometheus.

     Автори курсу: ГО «Вище», Саксонський центр навчання та викладання у вищій школі (HDS) (Німеччина) та Національне агентство забезпечення якості вищої освіти за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

     Програма курсу складалася з трьох модулів:

  • зміцнення викладання на рівні курсу;
  • зміцнення викладання та лідерство на рівні програми;
  • зміцнення викладання, лідерство та організаційний розвиток на рівні університету.

 
     Опанування курсу дало можливість поглянути по-новому на роль викладача у забезпеченні якості освіти; використовувати методи зворотного дизайну для створення силабусу курсу; планувати та впроваджувати ефективні зміни на різних рівнях: рівні окремих курсів, освітньої програми та ЗВО в цілому; дізнатися більше про роль гаранта програми; обирати різні проєкти, що підтримують розвиток викладачів у ЗВО.

     Досвід, що був отриманий під час опанування курсу, стане в нагоді при викладанні навчальних дисциплін, налагодженні партнерства зі студентами, взаємовідвідуванні навчальних занять.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*