logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


20
Вер
2023

Обласний конкурс творчих і наукових робіт «Мрію словом я торкнутись серця…»

     З 18 вересня до 15 грудня 2023 року Миколаївським національним університетом ім. В.О. Сухомлинського (кафедра української мови і літератури) та Департаментом освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації проводитиметься обласний конкурс творчих і наукових робіт «Мрію словом я торкнутись серця…» серед учнів закладів загальної середньої освіти Миколаївської області й міста Миколаєва.

     З метою вшанування 70-літнього ювілею від дня народження поета й публіциста, лауреата Національної премії ім. Т. Г. Шевченка, заслуженого діяча мистецтв України Дмитра Кременя, сприяння розвитку творчого й наукового потенціалу серед учнів закладів загальної середньої освіти Миколаївської області та міста Миколаєва  з 18 вересня 2023 до 15 грудня 2023 року проводитиметься обласний  конкурс творчих і наукових робіт.

     І етап  – відбірковий, проводиться з 18 вересня до 30 листопада 2023 року в закладах загальної середньої освіти Миколаївської області та міста Миколаєва.

     ІІ етап – фінальний (обласний), проводиться з 01 грудня до 11 грудня 2023 року на базі Миколаївського національного університету ім. В. О. Сухомлинського (кафедра української мови і літератури).

     Конкурсні роботи переможців І етапу надаються до Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського до 15 грудня 2023 року.

     Положення про конкурс затверджено наказом департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 13.09.2023 № 166 «Про проведення обласного конкурсу творчих і наукових робіт «Мрію словом я торкнутись серця…» серед учнів закладів загальної середньої освіти Миколаївської області та міста Миколаєва у 2022 році», зареєстровано Південним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Одеса) від 21 вересня 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*