logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


21
Вер
2023

Виставка присвячена 105-ій річниці вiд дня народження В.О. Сухомлинського в музеї університету

     У музеї Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського відкрито виставку «В.O. Суxомлинський та Mиколаївшина», присвячену 105-ій річниці вiд дня народження видатного педагoга-гуманiста.

     В експозиції виставки представлені різноманітні матеріали, що допомагають прослідковувати творчі зв’язки Василя Олександровича з освітянами регіону та викладачами нашого закладу. Серед експонатів можна побачити листи, фотографії, книги, нагороди та інше.

     Один із основних акцентів виставки – Почесна грамота Національної академії педагогічних наук України, якою нагороджено педагогічний колектив Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського за значний внесок у вивчення і впровадження ідей В.О. Сухомлинського в освіту України.

     Крім того, на виставці представлені матеріали, які віддзеркалюють зв’язки МНУ імені В.О. Сухомлинського з донькою видатного педагога, академіком НАПН України Ольгою Василівною Сухомлинською.

     Запрошуємо всіх до музею, щоб долучитися до цієї захоплюючої подорожі у світ досягнень та гуманістичних ідеалів Василя Олександровича Сухомлинського!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*