logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


21
Вер
2023

Університетський Кубок Ректора 2023: Футбольна перемога природничого факультету

     21 вересня 2023 року було організовано та проведено Кубок Ректора з футболу присвячений 105-ій річниці з дня народження В.О. Сухомлинського та 110-ій річниці від дня заснування університету.

     Цей турнір, ініціатором якого є кафедра фізичної культури та спорту, об’єднав збірні команди педагогічного, природничого та філологічного факультетів.

     Гра пройшла на високому рівні. Матч завершився з рахунком 3:1 на користь природничого факультету. Після закінчення матчу команда-переможець підняла заслужений кубок, що вручив доцент Лелека Віталій Миколайович.

     Спортивні змагання відбувалися на стадіоні, розташованому в спортивному комплексі на вулиці Бузника 5. Кожна гра складалася з двох таймів по 25 хвилин. Результати змагань на цьому заході: 1-е місце здобув природничий факультет, 2-е місце отримав педагогічний факультет, а 3-є місце -філологічний факультет.

     Особлива подяка – організаторам цього чудового спортивного заходу, зокрема студентській раді природничого факультету – Ложенко Катерині та Прилуцькій Юлії, а також викладачам кафедри фізичної культури та спорту – Лелеці В.М. та Бичккову О.Ю. Їхні зусилля та відданість спорту допомогли зробити цей захід незабутнім для учасників та вболівальників.

     Тож, любіть футбол, ніколи не потрапляйте в офсайд, і завжди долайте всі перешкоди на шляху до своєї перемоги!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*