logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


29
Вер
2023

Урочиста вчена рада з нагоди 110-річчя від дня заснування Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського та 105-ї річниці від дня народження В. О. Сухомлинського

     29 вересня 2023 року відбулося урочисте засідання вченої ради університету з нагоди 110-річчя від дня заснування Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського та 105-ї річниці від дня народження В. О. Сухомлинського.

     На свято завітали почесні гості: головний науковий співробітник Сектору сухомлиністики Відділу педагогічного джерелознавства та біографістики Державної науково-педагогічної бібліотеки України імені В. О. Сухомлинського, академік НАПН України, доктор педагогічних наук, професор Сухомлинська Ольга Василівна та директор департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації Веліховська Алла Борисівна.

     Урочисте засідання розпочав в.о ректора, академік НАПН України, доктор технічних наук, професор Будак Валерій Дмитрович.

     Із вітальним словом до всіх присутніх звернувся Голова постійної комісії з питань науки і освіти, інновацій, молоді, сім’ї і спорту, культури та духовності Горбуров Є.Г..

     За дорученням першого заступника і в.о. голови Миколаївської обласної ради Антона Табунщика Євгеній Горбуров вручив почесні нагороди Миколаївської обласної ради.

     Відзнака «За заслуги перед Миколаївщиною» II ступеня була вручена Будаку Валерію Дмитровичу за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики в галузі освіти, навчанні та вихованні підростаючого покоління, високий професіоналізм і багаторічну сумлінну працю.

     Почесні грамоти Миколаївської обласної ради вручено за вагомий особистий внесок у розвиток національної освіти, інноваційний підхід у навчанні та вихованні підростаючого покоління, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм:

  • Баркасі Вікторії Володимирівні;
  • Данік Наталії Вадимівні;
  • Даниленко Вікторії Леонідівні;
  • Олексюк Оксані Євгенівні;
  • Рускуліс Лілії Володимирівні;
  • Хаєцькому Олександру Петровичу;
  • Цвях Ользі Олександрівні.

 
     За активну діяльність і відданість справі в.о ректора нагородив грамотами та відзнаками кращих викладачів, співробітників та студентів університету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*