logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


02
Жов
2023

Міжнародна конференція «Багатомовна освіта: перспективи для України»

     26 вересня 2023 року відбулася міжнародна онлайн конференція «Багатомовна освіта: перспективи для України» за підсумками реалізації завдань проекту MultiEd.

     Доценти кафедри германської філології Мироненко Т.П. й Добровольська Л.С. були відповідальні за організацію і проведення міжнародного заходу. Викладачі Айзікова Л.В. та Майборода Р.В взяли активну участь у конференції.

     Також у конференції взяла участь державний експерт МОН України Олександра Лактіонова, яка визначила інституційні кроки щодо якісного викладання, навчання та використання англійської мови у закладах вищої освіти в студентському та викладацькому середовищі України. Особлива увага була приділена результатам імплементації проекту MultiEd, розробці та впровадженню стратегій і методичних рекомендацій з багатомовної освіти у ЗВО партнерах.

     Професор Гейдельберзького педагогічного університету Ганс Вернер Хунеке висвітлив принципи реалізації багатомовної освіти в Німеччині та створення освітніх програм протягом періоду підготовки майбутніх освітян на основі сучасних методик викладання іноземних мов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*