logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


03
Жов
2023

Руда Антоніна Михайлівна (6 січня 1942р. – 2жовтня 2023р.)

     Ректорат, професорсько-викладацький склад Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського із глибоким сумом сповіщають, що 2 жовтня на 81-му році життя відійшла у вічність Руда Антоніна Михайлівна.

     Своє життя з фізико-математичним факультетом Антоніна Михайлівна пов’язала ще у 1958 році, коли вступила на спеціальність «Математика і фізика». Після закінчення інституту працювала вчителем математики і фізики в школах області і міста Миколаєва.

     З 1970 р. Антоніна Михайлівна працювала викладачем, а згодом старшим викладачем кафедри математики. На високому рівні викладала дисципліни: геометрія, методика викладання математики, математичний практикум, елементарна математика. Керувала педагогічною практикою студентів, працювала на курсах підвищення кваліфікації вчителів, брала участь у проведенні математичних олімпіад школярів і студентів.

     За сумлінну працю, плідну науково-методичну діяльність і особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів була нагороджена грамотами Міністерства освіти України, Управління освіти та університету. У 2005 році нагороджена знаком Міністерства освіти і науки України «Відмінник освіти України».

     Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського висловлює глибоке співчуття рідним і близьким та розділяє невтішне горе й біль непоправної втрати.

     Світла пам’ять про Антоніну Михайлівну назавжди залишиться у наших серцях!

     Прощання з Антоніною Михайлівною відбудеться 4 жовтня о 10.00 в ритуальному залі вул.  Потьомкінська 138 вхід з вул. Велика Морська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*