logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


02
Жов
2023

Нагороджено викладачів МНУ ім. В.О. Сухомлинського!

     З нагоди професійного свята – Дня працівників освіти, за вагомий внесок у підготовку фахівців й виховання студентської молоді почесними грамотами від Миколаївської обласної ради та департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації було нагороджено викладачів кафедри економіки, менеджменту та фінансів: доцента Данік Н.В., доцента Рудь І. Ю., старшого викладача Волошину-Сідей В.В..

     Особливо приємно отримувати подяку від професіоналів, що вміють оцінити нашу плідну роботу, а саме результати роботи наших випускників. Тож, сердечно дякуємо в.о начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Корнєву Роману та заступнику начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області  Купчишиній Ользі за відзнаку нашої роботи і подяку колективу за співпрацю й підготовку податківців в особі завідувача кафедри Данік Наталії.

     Щиро вітаємо усіх причетних до професійного свята! Бажаємо здоров’я, щастя, сил, терпіння, натхнення, успішних навчальних років та позитивних моментів у роботі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*