logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


03
Жов
2023

«Герої рідного краю» – захід, присвячений Дню захисників і захисниць України

     2 жовтня 2023 року викладачами кафедри германської філології О.Є. Дем’яненко, Т.М. Єфименко, Р.В. Майбородою (модератор заходу Л.В. Айзікова) проведено виховний захід «Герої рідного краю» до Дня захисників і захисниць України для студентів 136, 116 та 336 груп філологічного факультету.

     Студентки О. Борисова і Д. Трофименко ознайомили присутніх з історією свята та його традиціями. Студенти-першокурсники К. Гончаренко і Ф. Івічук розповіли, що це свято пам’яті про наших гордих предків, які вогнем і мечем виборювали право на незалежність рідної держави; свято вшанування козацької доблесті та звитяги; свято вдячності колишнім ветеранам, що також воювали за свою землю. І, нарешті, це день усіх героїв сьогодення, які хоробро боронять кордони України від зазіхань агресора, та усіх тих, хто вже поклав своє життя в ім’я суверенності та єдності нашої держави.

     І. Солотков розповів про безпрецедентні зразки мужності та відваги, виявлені у воєнних діях бійцями Миколаївської 79-ої окремої десантно-штурмової бригади та бійцями 36-ої окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського.

     У процесі обговорення учасники наголосили, що цей день присвячений не лише військовим, адже захищають Україну і цивільні люди, волонтери, медики. Мільйони українців прагнуть збереження демократичних цінностей та територіальної цілісності нашої держави, а також миру в Європі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*