logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


19
Жов
2023

Початок нового гранту Програми Еразмус+

     Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського плідно співпрацює з Національним Еразмус + офісом в Україні починаючи з 2013 року. Протягом десяти років кафедрою германської філології виграно чотири гранти спрямованих на модернізацію освітнього процесу на бакалавраті, магістратурі та аспірантурі.

     У жовтні 2023 року розпочався п’ятий проєкт ERASMUS+ Capacity Building in the field of Higher Education “DigiFLEd – Modernization of university education programmes in foreign languages by integrating information technologies / «Модернізація університетських освітніх програм з іноземних мов шляхом інтеграції формаційних технологій».

     17 жовтня 2023 року відбулось перше засідання консорціуму.

     Проєкт спрямований на покращення якості освіти у вищій школі України шляхом впровадження сучасних інформаційних технологій; сприяння поширенню української мови та культури на міжнародному рівні.

     Над проєктом працюватиме консорціум з 10 партнерів, які представляють 4 країни: Університет Тампере – Фінляндія (європейський координатор проєкту),  Національний університет Ірландії в місті Мейнуте, Університет Західної Македонії – Греція. Тривалість проєкту – три роки. Розпочнеться, безпосередньо, наприкінці січня в Університеті Тампере.

     Результати участі викладачів кафедри в проєктах сприяють розвитку інноваційної діяльності викладачів, співпраці з європейськими країнами та сталого входження української освіти в європейський освітній простів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*