logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


20
Жов
2023

Онлайн-тренінг з медіаграмотності

     Зважаючи на актуальність розвитку навичок медіаграмотності серед молоді, 16 жовтня 2023 року викладачі кафедри германської філології Л.В. Айзікова, О.Є. Дем’яненко, Р.В. Майборода та Д.В. Пустовойченко спільно зі студентами-першокурсниками філологічного факультету організували та провели інтерактивний онлайн тренінг «Інформаційна безпека: як протистояти дезінформації». На тренінг були запрошені учні старших класів м. Миколаєва, що сприяло знайомству майбутніх абітурієнтів зі студентською спільнотою нашого закладу освіти.

     Тематика заходу відображає нагальні потреби українського громадянського суспільства у формуванні захисту від маніпуляцій свідомістю та випадків агресивної дезінформації та пропаганди.

     Презентація такої серйозної проблематики для молоді вимагає особливих підходів, тому ми підготували цікавий контент і дібрали найсучасніші інтерактивні ресурси, спрямовані на розвиток медіаграмотності, уміння приймати поінформовані рішення, на посилення стійкості до дезінформації, формування навичок критичного мислення та інформаційної безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*