logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


15
Лис
2023

Профорієнтаційна робота зі студентами природничого факультету

     У рамках профорієнтаційної роботи з метою забезпечення набору на магістратуру у 2024-2025 навчальному році та ознайомленням студентів четвертого курсу з правилами вступу до магістратури, на кафедрі економіки, менеджменту та фінансів провели онлайн-спілкування  зі студентами 479 групи.

     Волошина-Сідей В.В. розповіла   про попередні умови вступу до магістратури у 2024 році, акцентувала увагу на необхідності розпочати підготовку вже зараз. Як відомо, з 2023 року вступ для здобуття ступеня магістра передбачає складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ), що складається з двох обов’язкових блоків: тест загальної навчальної компетентності та тест з іноземної мови та ЄФВВ (тестування за спеціальністю).

     Ознайомила студентів із онлайн-сервісом ЗНО-ОНЛАЙН, де  майбутні абітурієнти мають змогу якісно готуватися до вступних випробувань. У розділі ЗНО онлайн в магістратуру розміщені всі тести, що складалися вступниками до магістратури в попередні роки.

     До зустрічі приєдналася завідуюча кафедри, доцент Данік Н.В., яка розповіла про важливість продовження навчання та відповіла на питання студентів.

     Також приділили увагу прохідним балам, які необхідно набрати для вступу, проаналізували вступну кампанію 2023 року, з’ясували, що потрібно набрати щонайменше 140 балів на бюджет і 120 – на контракт на спеціальності галузі  «Публічне управління та адміністрування».

     Отже, студенти, отримавши усю необхідну інформацію, можуть якісно підготуватися до вступу в магістратуру, де колектив кафедри радо їх чекає.

     П.с. Це як приклад проведення профорієнтаційної роботи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*