logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


21
Лис
2023

Студенти МНУ ім. В.О. Сухомлинського долучаються до плетіння маскувальних сіток

     У час, коли країну охопила війна, кожен свідомий громадянин намагається бути корисним і допомогти Збройним силам України перемогти ворога.

     Так, викладачі та студенти кафедри початкової та дошкільної освіти Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського не залишилися осторонь і беруть активну участь у волонтерській діяльності ініційованої кафедрою початкової та дошкільної освіти під керівництвом доктора педагогічних наук, професора С. І. Якименко та координатора кандидата педагогічних наук С. О. Тесленко, зокрема як один із напрямків волонтерської діяльності кафедри – плетуть маскувальні сітки на потреби захисників України.

     Загалом до роботи долучається молодь з різних факультетів та співробітники університету.

     Маскувальні сітки виготовляються багатьма способами. У роботі використовують різні матеріали й кольори, відповідно до сезону й зважаючи на їх призначення. Як у будь-якій роботі учасники стикаються зі складнощами й викликами, але вдало долають їх. Постійно шукаючи можливості для здобуття матеріалів та коштів на матеріали, долучаючи всіх, хто готовий допомогти.

     Кожного разу, відправляючи готову сітку, знання, що вона врятує життя воїну чи допоможе зберегти техніку дає найкращу мотивацію для продовження цієї благородної справи.

     Нагадуємо, що долучитися до цієї ініціативи ви можете в МНУ ім. В.О. Сухомлинського. Долучайтеся і зробіть великий внесок у підтримку наших Героїв!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*