logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


27
Лис
2023

Усесвітній День Гідності 2023 / GLOBAL DIGNITY DAY 2023

     23 листопада 2023 року за підтримки викладачів кафедри германської філології Л. В. Айзікової, О. Є. Дем’яненко, Р. В. Майбороди та Д. В. Пустовойченко студенти філологічного факультету долучилися до відзначення Всесвітнього Дня Гідності, ініційованого як всеукраїнська акція Громадською організацією EdCamp Ukraine.

     До державного свята Дня Гідності та Свободи, яке відзначають 21 листопада, Україна удевʼяте долучилася до Всесвітнього Дня Гідності, у якому за 8 років вже взяли участь 420 997 учасниць і учасників із 3 234 закладів освіти. Ще в жодній країні Європи не збиралося довкола історій про гідність стільки людей одразу!

     Цього року студентство МНУ імені В. О. Сухомлинського стали частиною цієї спільноти. Наразі ключовим акцентом заходів до Всесвітнього Дня Гідності є наснаження, щоб жити гідно у часи війни.

     Основним посилом освітньої спільноти є те, що допомога, підтримка і наснаження – усе це дуже потрібно, адже українці живуть в умовах війни. Для того, щоб і далі  виборювати нашу незалежність, щоб гідно вистояти, нам потрібна підтримка. Українці непохитні у прояві Гідності України перед усім світом, а тому ми працюємо разом заради спільних інтересів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*