logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


04
Гру
2023

Волонтерська діяльність кафедри початкової та дошкільної освіти

     Волонтерський Центр «Євроосвіта 2021 століття» кафедри початкової та дошкільної освіти Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського продовжує активно підтримувати наших захисників та усіх, хто потребує допомоги.

     Основними напрямками роботи Центру залишаються: виготовлення окопних свічок, маскувальних сіток, проведення благодійних майстер-класів, підтримка людей похилого віку, дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.

     Так, 2 грудня 2023 року студенти спеціальностей 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта відвідали шпиталь та передали смачний та корисний мед наших захисникам, побажали їм швидкого одужання.

     Кожен із нас сповнений почуттям вдячності нашим героям за можливість навчатися, спілкуватися та спільними зусиллями наближати Перемогу. Волонтерська діяльність це не просто заходи, це – стиль життя, це – щоденна кропітка праця.

     Запрошуємо усіх охочих долучитися до волонтерської діяльності кафедри початкової та дошкільної освіти. Долучайтесь до команди молодих незламних українців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*