logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


06
Гру
2023

Виховний захід до Дня волонтера та Дня Збройних сил України

     5 грудня 2023 року за підтримки викладачів кафедри германської філології О. Є. Дем’яненко, Д. В. Пустовойченко,
Л. В. Айзікової, Р. В. Майбороди для студентів 3 курсу педагогічного та філологічного факультетів було проведено виховний захід до Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних сил України. Студенти спеціальності «Середня освіта (Історія)» ознайомили присутніх з історією цього свята.

     Щороку 5 грудня відзначають Міжнародний день волонтера. Роль волонтерів в Україні зараз, під час війни, важко переоцінити. Волонтери – одні з тих, хто завжди стоїть за спиною військових та допомагає їм. Саме у цей складний час ми чітко усвідомлюємо, що сильна держава починається із сильної армії та патріотичної молоді з великим почуттям гідності. Патріотизм сьогодні – це виклик сучасності, біль душі кожного свідомого українця.

     6 грудня, в день ухвалення 1991 року Закону України «Про Збройні сили України», українці відзначають державне свято – День Збройних сил України – свято справжньої мужності, героїзму і відваги.

     День Збройних сил України – свято, яке об’єднує всіх військовослужбовців країни, та тих, хто готовий у будь-який момент захищати український народ та боронити кордони нашої держави.

     Надію українців неможливо здолати, тому що віримо в Збройні сили України!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*