logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


07
Гру
2023

Кураторська година до Дня Збройних Сил України

     6 грудня 2023 р. з нагоди Дня Збройних Сил України здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 318 гр. на кураторській годині (д. пед. н., проф. О. С. Трифонова) пригадали історію створення цього державного свята, що відзначається для вшанування та відзначення здобутків і внеску Збройних Сил України у забезпечення національної безпеки та оборони української держави.

     На початку заходу вшанували пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання. Студенти розповіли про своїх батьків, братів, родичів – військовослужбовців, які мужньо захищають країну, боронять її кордони. Декламували вірші Валентина Северинюка «Збройні Сили України», Тетяни Строкач «Щира подяка вам, наші Герої!», Юлії Забіяки «Молитва за перемогу України», «Повертайся, татусю…», Віри Юрчишин «З перемогою вернись!» та ін.), у яких возвеличується героїзм української армії, їхній бойовий дух, самовіддане служіння Вітчизні.

     Студенти розмірковували над такою важливою проблемою, як формування усвідомленого ставлення до українського війська починаючи з дошкілля, адже саме в цьому віці закладаються підвалини виховання основ патріотизму в дітей: важливо знайомити дітей з воїнами, хто мужньо захищав і захищає свою країну, які працюють на благо України; виховувати патріотичні цінності (любов до рідної землі, Батьківщини, повага до військовослужбовців, які віддані своїй почесній місії), сприяти розвитку відчуття національного духу та єдності.

     Віримо в наші Збройні Сили України, які щохвилинно наближають перемогу! Слава Збройним Силам України! Слава Героям!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*