logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


19
Гру
2023

Дискусійний клуб студентів кафедри економіки, менеджементу та фінансів з Ярославом Романчуком

     12 грудня 2023 року викладачі кафедри економіки, менеджменту та фінансів організували зустріч аспірантів та магістрів спеціальностей 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» з відомим економістом, автором книг про економіку та реформи у країнах пострадянського простору, керівником економічних реформ Офісу простих рішень та результатів (Київ), президентом Науково-дослідного центру Мізеса (Мінськ), Консультантом з економіки бізнесу, влади та неурядових організацій в Україні Ярославом Романчуком. Він є також відомим представником та популяризатором Австрійської економічної школи на пострадянському просторі.

     Організатором та модератором зустрічі стала доктор економічних наук, професор Тетяна Володимирівна Стройко. Зустріч відбулася у форматі дискусійного клубу. Студенти мали змогу поставити питання та обговорити проблеми повоєнного відновлення України. Пан Ярослав Романчук презентував свою книгу «Новий Захід. Українська мрія».

     Це перша книга у новітній історії України, яка представляє системний погляд на економічні реформи в країні, що демонструють практичне застосування принципів австрійської економічної школи. Крім того, ця книга є прикладом співпраці бізнесу та науки вона видана за підтримки засновників компанії «Нова Пошта» В’ячеслава Клімова та Володимира Поперешнюка.

     Дискусія була жвавою і надзвичайно цікавою, адже проблеми економічного розвитку та повоєнного відновлення України цікавлять кожного з нас. Сподіваємося, що зустрічі дискусійного клубу кафедри економіки, менеджменту та фінансів стануть доброю традицією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*