logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


11
Січ
2024

Підготовка до старту нового проєкту DigiFLEd Програми міжнародної співпраці ЄС Erasmus +

     11 січня 2024 року в МНУ імені В. О. Сухомлинського відбулася організаційна конференція учасників консорціуму DigiFLEd з метою успішного початку та подальшої реалізації проєкту «Модернізація університетських освітніх програм з іноземних мов на основі інтеграції з інформаційними технологіями». Університет відповідальний за якісний рівень впровадження проєкту українськими університетами-партнерами.

     Уперше Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського долучився до проєкту з поширення української мови та культури на міжнародному рівні – розробка та впровадження електронного курсу з «Української мови і культури для європейських університетів» – відповідальна доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри української мови і літератури Л. В. Рускуліс.

     Роботу над модернізацією освітніх програм з 014.021 Середня Освіта та 035. Філологія. Переклад включно для майбутніх фахівців англійської мови шляхом впровадження сучасних інформаційних технологій здійснюють завідувач кафедри германської філології Т. П. Мироненко, доценти кафедри Л. С. Добровольська, В. В. Баркасі, ст. викладачі І. В. Шевченко, О. Л. Щербакова, викладачі Л. В. Айзікова, Р. В. Майборода.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*