logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


24
Січ
2024

Методичний семінар на тему «Застосування Chat-GPT у навчальному процесі»

     Модернізація системи вищої освіти передбачає активне впровадження інноваційних підходів в організацію освітнього процесу. 23 січня 2024 р. на кафедрі економіки, менеджменту та фінансів МНУ імені В.О. Сухомлинського відбувся методичний семінар на тему «Застосування Chat-GPT у навчальному процесі», який організувала старший викладач кафедри, к.е.н. В.В. Волошина-Сідей.

     Зі вступним словом виступила доцент Н. В. Данік, яка наголосила на важливості застосування ШІ у професійній діяльності науково-педагогічних працівників.

     Під час проведення семінару спікер розглянула такі питання:

     – поняття «штучний інтелект» та процес його створення;

     – сфери використання штучного інтелекту в науково-педагогічній діяльності;

     – чат-бот ChatGPT та його використання в освітньому процесі;

     – програмне забезпечення з елементами штучного інтелекту для допомоги при підготовці до занять (Wolfram|Alpha, DALL-E, Midjourney, Deep Dream Generator).

     Також В. В. Волошина-Сідей під час семінару висвітлювала такі питання: нові виклики, що чекають на нас із використанням штучного інтелекту; проблематика технологічного безробіття та заміна робочих місць штучним інтелектом; шляхи успішного застосування штучного інтелекту в освіті тощо.

     Захід відбувся у продуктивній атмосфері. Учасники зазначили актуальність тематики, поділились власним досвідом застосування штучного інтелекту в науково-педагогічній діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*