logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


21
Лют
2024

Продовження традицій: як кафедра початкової та дошкільної освіти підтримує дітей в умовах війни

     Кафедра початкової та дошкільної освіти продовжує свою роботу з підтримки дітей в умовах війни. Так, до Дня Святого Валентина на платформі “Антарес” кафедрою початкової та дошкільної освіти Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського, було проведено майстер-класи із виготовлення свічок із кольорової вощини. Слід зазначити, що такі майстер-класи є традиційними на кафедрі початкової та дошкільної освіти. Особливістю цьогорічного майстер-класу є участь дітей офлайн.

     Висловлюємо щиру подяку всім небайдужим, хто допоміг організувати умови для проведення майстер-класів дистанційно. Позитивні емоції, усмішки дітей – це найголовніший подарунок для організаторів заходу. Вкотре переконуємося, що поруч з нами люди,  для яких благодійність, доброта, підтримка не просто слова, а стиль життя.

     Звертаємо Вашу увагу, що наближається свято Спонтанного прояву доброти. Напередодні свят є час задуматись про цінності, озирнутись навколо себе та побачити тих, кого зігріє ваша усмішка, добре слово, підтримка. На кафедрі початкової та дошкільної освіти організовано конкурс та планується проведення майстер-класів із виготовлення “мішечка щастя”. Усі новини за покликанням. Не будь байдужим. Приєднуйся до нашої команди Молодих Незламних Українців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*