logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


01
Бер
2024

Спогади, що гріють душу: колектив 648 групи про кафедру початкової та дошкільної освіти

     Шановні наші викладачі,

     З сумом і радістю хочемо висловити слова глибокої вдячності всій нашій шанованій кафедрі початкової та дошкільної освіти за чудові роки навчання в університеті. Сьогодні, коли сторінки студентського життя переливаються ностальгією, ми звертаємося до вас зі словами щиросердної подяки.

     Робота всього колективу кафедри була надзвичайно важливою для нашого успіху та розвитку. Викладачі не лише навчали, а й виховували, надихали та підтримували в усіх наших починаннях.

     На заняттях ми не лише засвоювали нові знання та навички, але й знаходили в собі нові таланти та можливості. Сітки плели, калину саджали, та ще й про наших Героїв альбоми робили – це лише декілька з численних спільних ініціатив, які стали для нас незабутніми спогадами.

     Кафедра подарувала нам більше, ніж просто знання… Кафедра подарувала нам родину, підтримку та віру у власні сили. І за це ми безмежно вдячні.

     Нехай наші шляхи розходяться, але спогади про університет завжди залишатимуться в наших серцях. Дякуємо за все, що ви для нас зробили.

     Щира вдячність за всі незабутні моменти, які ми отримали під час навчання. Бажаємо всьому колективу кафедри невичерпної енергії, натхнення та подальших успіхів у роботі!

     З повагою,
     колектив 648 групи ❤️

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*