logo
Миколаївський національний
університет імені
В. О. Сухомлинського


789 ДЕНЬ ВІЙНИ


19
Бер
2024

Бесіда до Дня Добровольця

     Студенти групи 479 спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування разом з куратором Волошиною-Сідей В.В. зібралися на виховну онлайн-бесіду, присвячену Дню Добровольця. Під час бесіди ми зосередились на важливості та значенні діяльності добровольців в сучасному суспільстві. Обговорення стосувалися різних аспектів волонтерства, включаючи його вплив на спільноту та можливість змінити світ навколо нас. Під час військової агресії важко оцінити роль добровольців, які незважаючи ні на що, стали на захист країни, підтримували міжнародні зусилля у протидії агресії Росії шляхом участі у військових операціях або надання допомоги міжнародним гуманітарним та миротворчим місіям.

     Учасники бесіди поділилися своїми думками та ідеями щодо того, як ми, як студентська група, можемо спільно допомагати і підтримувати тих, хто потребує нашої допомоги. Дійшли висновку, що студентська молодь теж може мати важливу роль, як добровольці, у протидії пропаганді та дезінформації, що поширюється з боку Росії. Вони можуть допомагати у розповсюдженні правдивої інформації про ситуацію в регіоні та розкритті злочинів війни та порушень прав людини.

     Захід завершився із великими надіями та позитивним настроєм, що ми разом можемо зробити значний внесок у благодійну справу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

*